به گزارش خبرنگار مهر، خلیل حاجیلی دوجی ظهر چهارشنبه در گفتوگو با خبرنگاران اظهار کرد: امسال تعداد ۱۵۰ هزار اصل نهال مرتعی به صورت گلدانی در نهالستان امام علی (ع) مراوه تپه و با اعتباری بالغ بر ۹/۹ میلیارد ریال تولید شد.
وی با اشاره به تغییر اقلیم در سنوات اخیر و برای جلوگیری از وقوع ریزگردها و بیابانی شدن مراتع اجرای پروژههای اصلاح و احیا در مراتع شهرستان را ضروری دانست.
سرپرست اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان مراوه تپه مساحت کل مراتع مدیریت شده این شهرستان را ۱۷۵ هزار و ۵۰۰ هکتار اعلام کرد و گفت: این میزان از مرتع دارای ۹۶ سامان عرفی که در آن دو هزار و ۱۶۷ بهرهبردار با تعداد ۱۶۹ هزار و ۳۰۰ واحد دامی استفاده میکنند.
وی یادآور شد: این تعداد نهال در راستای حمایت از طرح مردمی کاشت یک میلیارد نهال در کشور سهم بسزایی در حمایت از این طرح مردمی دارد.
سرپرست اداره منابع طبیعی و آبخیزداری مراوهتپه ادامه داد: این پروژه باعث اشتغال موقت برای هزار و ۴۰۰ نفر روز کارگر را ایجاد کرد
وی افزود: این تعداد نهال در سطحی بالغ بر ۲۵۰ هکتار و در محدوده طرحهای مرتع داری توسط بهرهبرداران به صورت مشارکتی انتقال و کشت خواهد شد.
حاجیلی دوجی اظهار کرد: پوشش گیاهی مهمترین بخش اکوسیستم مرتع است که دارای کارکردهایی مانند تولید علوفه، حفاظت خاک، کنترل سیلاب، تغذیه سفرههای زیرزمینی، جلوگیری از فرسایش خاک، تولید محصولات فرعی دارویی و صنعتی، پناهگاه حیات وحش و تعدیل کننده آب و هوا است، بنابراین رویکرد و هدف منابع طبیعی حفظ و حراست از این منابع ملی و طبیعی است.
نظر شما